fbpx
2019-10-15 Egyedi fényképes bortartó

Egyedi fotós bortartó égetett fotóval, akár 2 üveg bornak

Add ajándékba szeretteid kedvenc borait egyedi fotós bortartó társaságában!

Az egyedi fotós bortartó a tökéletes ajándék minden borkedvelő számára, hiszen nemcsak kedvenc borát kapja, hanem egy nagyon személyes, látványos ajándékot is mellé, illetve köré!

Fontos! A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!

Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!

Ha ajándékozásról van szó, a bor egy igazi klasszikus, hiszen a finom bort szinte mindenki szereti! Ha azonban egy kicsit többet szeretnél adni, készíttess velünk egy egyedi fényképes bortartót, amelyre az általad választott fotót vagy fotókat égetjük!

A bortartó, benne egy finom borral igazán exkluzív ajándék, ajánljuk cégek figyelmébe is, akik üzleti partnereiknek keresnek reprezentatív ajándékot! Meglepheted nagyszüleidet az unokák képeivel, de a kutyusok is nagyon látványosak, akárcsak a klasszikus közös portrék, nem is szólva az esküvői fotókról, ahogyan a mellékelt képeinken is látható.

Választhatsz egy vagy két üvegnek való bortartót, utóbbi belül egy elválasztó fallal van ellátva, s mindkettőben raffia van, amely megvédi az üveget. Mindkét bortartó, de különösen az egy üvegnek való, hosszúkás fazonú. Így érdemes lehet több fotóban is gondolkodni, ahogyan a két kutyus is látod egymás alatt! Esetleg keresni egy olyan fotót, amely álló formátumú, s a fontos részek egy szűkebb csíkon helyezkednek el.

Természetesen segítünk a fotók kiválasztásában, s égetés előtt előnézetet küldünk, hogy lásd, hogyan helyezkednek el a képek a bortartó ajtaján!

Nézd meg a többi termékünket is!

Lepd meg te is szeretteidet, barátaidat egy-egy kedves fotójukkal égetett bortartóval, benne kedvenc boraikkal, s meglátod, a siker nem marad el, s a Tiéd lesz a legnagyobb becsben tartott ajándék!

Egyedi fotós bortartó

  • 1 üveg bornak 5490 Ft
  • 2 üveg bornak 7490 Ft
  • Kötélből készült fogantyúval
  • Felhúzható előlappal

Ha bármi kérdésed lenne vagy rendelni szeretnél, írj a rendeles.piroajandek@gmail.com email címre! Ha tetszik, lájkold Facebook oldalunkat! Budapesten a XIX. kerületi Shopmarknál egyeztetett időpontban ingyen átvehető, a szállítási lehetőségekről emailben egyeztessünk!

  • Egyedi fényképes bortartó
  • Egyedi fényképes bortartó