fbpx
2019-10-15 Égetett egyedi fényképes füzet

Egyedi fotós füzet 2 db fára égetett képpel

Egyedi fotós füzet, emlékezetes, személyre szóló ajándék örök firkálóknak, naplóíróknak, jegyzetelőknek

Az egyedi fotós füzet tökéletes választás, hiszen gyakran előfordul, hogy valaki nem tud választani, melyik fotót kérje az órára, tálcára, vagy dobozra. Nos, számukra ez az égetett füzet az ideális megoldás, hiszen jellegéből adódóan két fotót várunk hozzá! Egyet az előlaphoz, egy másikat pedig a hátlaphoz!

Fontos! A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!

Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!

Ha tudod, hogy akit szeretnél megajándékozni, imád rajzolni, esetleg naplót vezet, s kedveli az igazán egyedi ajándékot, készíttess neki egy ilyen füzetet kedvenc képeiből! A fotón szerepelhet kedvenc kutyusa, cicája, a közös portrétok, vagy bármi, ami boldoggá teszi! S természetesen egyedi felirat égetésére is van lehetőség, így még emlékezetesebbé teheted az ajándékot egy születésnapi jókívánsággal vagy egy szép, személyre szóló idézettel!

A füzet 10 db rajzlappal készül, az oldalán raffiával megkötve. A lapok így természetesen újratölthetők és cserélhetők, a raffia is lazítható, így a végeredmény egy végtelenített, örökké használható, látványos és személyre szóló füzet! S ne feledd, 2 fotót küldj!

Az egyedi fotós füzet kiváló ajándék művészlelkű barátaidnak, ismerőseidnek, szeretteidnek, akik biztosan nagy becsben tartják majd ezt a személyre szóló ajándéktárgyat, s örömmel fogják telerajzolni szebbnél szebb grafikákkal! Nem beszélve a hamisítatlan grafománokról, akik folyton írnak, jegyzetelnek, számukra nem is választhatnál értékesebb meglepetést!


Ha bizonytalan vagy, hogy a kinézett fotók megfelelőek lesznek-e, küldd el nekünk nyugodtan, s ha kell, segítünk a választásban! Keress éles, tiszta, világos fotókat, nem kell, hogy óriási felbontásúak legyenek!

Egyedi fényképes füzet 2 db égetett fotóval

  • A5-es méretben 3990 Ft
  • A4-es méretben 6990 Ft
  • 10 db rajzlappal készítve
  • Raffiával átkötve, így a lapok cserélhetők és utántölthetők

Ha bármi kérdésed lenne vagy rendelni szeretnél, írj a rendeles.piroajandek@gmail.com email címre! Ha tetszik, lájkold Facebook oldalunkat! Budapesten a XIX. kerületi Shopmarknál egyeztetett időpontban ingyen átvehető, a szállítási lehetőségekről emailben egyeztessünk!