fbpx
2018-07-05 Hokedli fára égetett fotóval

Egyedi fotós hokedli égetett fotós ülőkével

Egyedi fotós képes hokedli égetett képpel az ülőkén

Az egyedi fotós hokedli az egyik legnépszerűbb ajándékunk, általában kismamáknak, kisgyermekes családoknak és nagyszülőknek szokták kérni. Nem is csoda, hiszen egy fantasztikusan cuki tárgyról van szó, amely szinte már egy kis bútordarab, s az égetett képpel rendelkező ülőkének köszönhetően a lehető leginkább személyre szabott ajándék!

Fontos! A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!

Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!

A legtöbbször természetesen kisbabák, kisgyermekek vagy családok fotóját égetjük a hokedlire, ahogyan azt a mellékelt fotón is láthatjátok, de készítettünk már háziállatok képével díszített ülőkét is. Természetesen lehetőségetek van több fotót is küldeni, szívesen készítünk kollázst a képekből, s égetés előtt előnézetet küldünk jóváhagyásra.

A hokedli nagyon stabil, így rendeltetésszerűen is használható, vagyis a kicsik nyugodtan rá is ülhetnek, de a felületére azért vigyázzatok!

Nagyszülők számára nem is lehet elképzelni meghatóbb ajándékot az unoka fotójával égetett kis hokedlinél, biztosan kitüntető helye lesz a szobában!

Sőt, ha szeretnéd, akkor némi felár ellenében egy kis kaspótartót is süllyesztünk az ülőke egyik sarkába! Természetesen ebben az esetben különösen fontos, hogy olyan fotót válasszunk, amelynek az egyik sarkában nincs semmi fontos. Így a háttérből akár egy kis szobanövény vagy színes virág is kinőhet! Az ülőkét minden esetben kétszer leolajozzuk, hogy még ellenállóbb legyen, de ha kaspótartó alátétet is kérsz, akkor azért kérjük, fokozottan ügyelj rá, hogy ne kerüljön víz a fára!

Egyedi fotós hokedli

  • Ára: 8490 Ft
  • Az ülőke mérete kb. 25 x 25 cm
  • A hokedli magassága is kb. 25 cm
  • Némi felár ellenében kis kaspótartó is süllyeszthető az ülőkébe
  • A hokedli rendelését különösen ne hagyd az utolsó pillanatra!

Ha bármi kérdésed lenne vagy rendelni szeretnél, írj a rendeles.piroajandek@gmail.com email címre! Ha tetszik, lájkold Facebook oldalunkat! Budapesten a XIX. kerületi Shopmarknál egyeztetett időpontban ingyen átvehető, a szállítási lehetőségekről emailben egyeztessünk!

Hokedli fára égetett fotóval
Hokedli fára égetett fotóval