fbpx
2018-10-16 Egyedi fényképes kulcstartó szekrény

Egyedi fotós kulcstartó szekrény a családnak

Egyedi fotós kulcstartó szekrény a család minden tagjának!

Ha Nálatok is gyakran szanaszét hevernek a kulcsok, akkor kínálnánk számodra egy fantasztikus megoldást! Az egyedi fotós kulcstartó szekrény nemcsak praktikus, de garantáltan a lakás dísze lesz! Az általad választott családi fotót vagy fotókat a szekrényke ajtajára égetjük, a belsejébe pedig prímán felakaszthatjátok a kulcsaitokat, így azokat sosem kell többé keresgélnetek!

Fontos! A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!

Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!

Az egyedi szekrénykére akár a család minden tagja külön-külön fotóval is rákerülhet, ahogyan azt a fényképen is láthatod, de ha van olyan álló formátumú fotód, amelyen mindenki rajta van, akkor természetesen egyetlen képpel is csodálatos eredmény érhető el. Az égetés megkezdése előtt mindenképpen készítünk előnézetet, akár többet is, így a fotók elrendezése már nem lesz meglepetés. A képünkön látható szekrénykére például polaroid fényképekként rendeztük el az öt gyerkőc portréját!

A szekrénykét az égetés után akár Te magad is tovább díszítheted, az égetett ajtón kívül bármely részét lefestheted, lepácolhatod, de a szalvétatechnika is remekül mutat a fán. Használhatsz előre gyártott matricákat, sablonokat, a lehetőségeknek csak a fantáziád szabhat határt, s igény szerint még jobban az otthonodhoz igazíthatod!

A szekrényke belsejében hat kampó kapott helyet, zárásáról pedig egy apró mágnes gondoskodik.

Lepd meg Te is családodat egy jeles alkalommal, vagy bármikor ezzel az egyedi kulcstartós szekrénykével, amely méltó dísze lesz otthonodnak, s vendégeid is a csodájára járnak majd! Aki pedig ezután is elhagyja a lakásban a kulcsát, az magára vessen!

Kulcstartó szekrény égetett képpel

  • Ára: 5990 Ft
  • Mérete: kb. 22 x 26,5 cm
  • Akár több fotóval
  • Mágnessel záródó ajtó
  • A belsejében apró kampókra kulcsokat akaszthatsz

Lakásdekorációnak ajánljuk égetett fényképes óráinkat is, valamint képeinket akár A2-es méretben!

Ha bármi kérdésed lenne vagy rendelni szeretnél, írj a rendeles.piroajandek@gmail.com email címre! Ha tetszik, lájkold Facebook oldalunkat! Budapesten a XIX. kerületi Shopmarknál egyeztetett időpontban ingyen átvehető, a szállítási lehetőségekről emailben egyeztessünk!

Egyedi fotós kulcstartó szekrény
Egyedi fotós kulcstartó szekrény
Egyedi fotós kulcstartó szekrény
Egyedi fotós kulcstartó szekrény