fbpx
2018-01-30 Égetett egyedi fényképes óra

Egyedi szív alakú óra égetett képpel

Egyedi szív alakú óra égetett képpel – a legromantikusabb ajándék

Egy szemet gyönyörködtető egyedi szív alakú óra a legszebb dekoráció otthonodban, s kiváló ajándék minden alkalomra! Csak válassz egy (vagy több) jó minőségű fotót, küldd el nekünk, a többit pedig bízd ránk!

Fontos! A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!

Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!

Minden lakásba kell egy falióra, lehetőleg központi helyre, amelyről gyorsan leolvashatjuk a pontos időt. Ne érd be egy egyszerű, szürke faliórával, ha készíttethetsz egy égetett faliórát is kedvenc fotódból! A szív alakú egyedi fényképes óra a tökéletes romantikus ajándék, amellyel garantáltan sikered lesz! Nem csak Valentin nap alkalmából lepheted meg vele szerelmedet, kitűnő választás évforduló vagy születésnap alkalmából, sőt, igazából különleges alkalom sem kell! Csak keresd ki kedvenc közös fotótokat, amelyhez valami kedves, boldog emlék fűz Titeket! Ez lehet egy eljegyzési vagy esküvői fotó, vagy egy jól sikerült kép a legutóbbi közös vakációról!

Az órát kérheted 30 cm-es és 40 cm-es méretben. Javasoljuk a 40 cm-es változatot, hiszen az majdnem kétszer akkora, mint a 30 cm-es, így kétszer olyan látványos is! A szív alakú óra esetében a számlap egy kis kör a szíven belül, ezért is praktikusabb a 40 cm-es változat, hiszen azon a számlap is nagyobb lesz, s könnyebb leolvasni.

Természetesen minden óráról előnézetet küldünk égetés előtt, hiszen fontos látni, hová esik az óra középpontja, illetve a rovátkák. Küldhetsz több fotót is, ez esetben több előnézetből választhatod majd ki a számodra legszimpatikusabbat!

Az órát csöndes, nem kattogós óraszerkezettel készítjük, így akár a hálószobában is elhelyezheted, nem fogja zavarni az álmodat!

Nézd meg a négyzet alakú és a kör alakú órát is!

Egyedi fényképes óra

  • Szív alakú
  • 30 cm-es vagy 40 cm-es méretben
  • Csöndes, nem kattogós óraszerkezettel
  • Rovátkákkal
  • Előnézetet küldünk jóváhagyásra

Ha bármi kérdésed lenne vagy rendelni szeretnél, írj a rendeles.piroajandek@gmail.com email címre! Ha tetszik, lájkold Facebook oldalunkat! Budapesten a XIX. kerületi Shopmarknál egyeztetett időpontban ingyen átvehető, a szállítási lehetőségekről emailben egyeztessünk!