fbpx
2019-10-15 Égetett egyedi fényképes vágódeszka

Egyedi fotós vágódeszka égetett képpel

Kínáld vendégeidet friss gyümölcsökkel, rágcsálnivalóval egy gyönyörű, egyedi fotós vágódeszkán!

Az egyedi fotós vágódeszka tökéletes választás konyhatündéreknek – akárcsak a tálca vagy a teafiltertartó dobozka -, szülőknek vagy nagyszülőknek, friss házasoknak, összeköltözőknek, de igazából bárkinek, aki szereti látványos, egyedi tárgyakkal díszíteni a konyháját, otthonát! Ha egy házavató buliba állítasz be egy ilyen ajándékkal, a sikered garantált!

Fontos! A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!

Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!

A választott fotót ezúttal egy vágódeszka formájú fára égetjük, amely használható tálaló deszkaként, s a nyelénél fogva a falra is felakasztható!

Azért ne feledd ez egy dísz, ha mégis vágnál rajta, azzal biztosan felsérted a mintáját!

Vagyis a kés maradjon inkább a fiókban, de ez nem jelenti azt, hogy ne használhatnád az egyedi fényképes égetett vágódeszkát a konyhádban, ebédlődben! Mivel olívaolajjal kezeljük, így bátran kínálj rajta gyümölcsöket, friss diót vagy más rágcsálnivalót, meglátod, a vágódeszka a vendégsereg kedvence lesz!

S hogy milyen fotót keress? Nos, ez elsősorban a megajándékozott személytől függ! Gyönyörűen mutatnak az égetett portrék, s a deszka méretéből adódóan akár egy négy- vagy öttagú család is kényelmesen elfér rajta. De választhatod az ajándékozott szeretted kedvenc kutyáját, macskáját, vagy tigrisét, ahogyan azt a mintaképen is láthatod! Ugye, milyen jól mutat az asztalon?

A fotó kiválasztásában szívesen segítünk, ha nem tudsz dönteni, vagy esetleg nem vagy biztos benne, hogy a választott kép megfelelő lesz-e! S természetesen arra is van lehetőség, hogy egy felirattal még egyedibbé tedd ezt a fantasztikus, személyre szóló ajándékot!

Ha egy igazán egyedi és személyre szabott ajándékot keresel, az egyedi fényképes égetett vágódeszka tökéletes választás!

Egyedi fotós vágódeszka égetett fotóval

  • Mérete: kb. 40 x 22 cm
  • Vastagsága: 6 mm
  • Olívaolajjal kezelve
  • Tálalhatsz rajta héjas gyümölcsöket, kis tálkákat, magvakat

Ha bármi kérdésed lenne vagy rendelni szeretnél, írj a rendeles.piroajandek@gmail.com email címre! Ha tetszik, lájkold Facebook oldalunkat! Budapesten a XIX. kerületi Shopmarknál egyeztetett időpontban ingyen átvehető, a szállítási lehetőségekről emailben egyeztessünk!