fbpx

Egyedi fényképes doboz égetett fotóval

5990 Ft7990 Ft

Kivehető teafiltertartó rekeszekkel

Törlés

Leírás

Egyedi fényképes doboz elválasztó rekeszekkel – teafiltertartónak, ékszereknek

Ez a doboz az egyik legjobb személyre szabott ajándék, hiszen mindenkinek szüksége van olyan dobozkákra, amelyekben ékszereit, kisebb-nagyobb csecsebecséit tárolhatja. Az egyedi fényképes doboz égetett képpel nagyszerűen mutat a konyhában vagy az ebédlőben is, a benne lévő, egyébként kivehető rekeszeknek köszönhetően tökéletes teafiltertartó. Képzeld el, hogy vendégeidet egy ilyen égetett fotós dobozból kínálod meg teával!

Fontos! A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!

Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!

A fa mintázata látszódni fog, ettől lesz igazán szép és különleges!

Ez az ajándék tényleg minden alkalomra és mindenki számára kiváló választás! Lássuk, a teljesség igénye nélkül! Ha kisbaba érkezett a megajándékozott családjába, akkor égettesd rá a pici fotóját! A dobozkában lehet gyűjtögetni a gyermek fogacskáját, egy apró tincset a hajából, s minden egyebet, ami a kis jövevényhez köthető!

De ajándékozhatod egyszerűbb ékszerdobozként is – az exkluzívabb, tükörrel és többszintes rekesszel ellátott változatért kattints ide! Az elválasztó segítségével tökéletesen rendszerezhetők a fülbevalók, gyűrűk, medálok, sőt, akár a karórák is elférnek benne. Fotónak pedig választhatsz egy csodálatos portrét a megajándékozottról, vagy egy közös, vidám emléket őrző közös képet is!

Klasszikus ballagási ajándéknak is remek ötlet, akár óvónéniknek és osztályfőnököknek is, de egy esküvő legszebb pillanata is életre kelhet egy égetett egyedi fényképes doboz formájában!

Ráadásul a fa doboz többi részét kedved szerint tovább is díszítheted! Bepácolhatod, hogy látható maradjon a fa erezete, befestheted, de a szalvétatechnikával készült dekoráció is nagyszerűen mutat. Ha ilyen terveid vannak, azt mindenképpen jelezd, mert akkor csak az égetett doboztetőt fogjuk kezelni!

Egyedi fényképes dobozka

  • 2 méretben választható: kb. 20 x 14 x 7,5 cm és kb. 25 x 18,5 x 8 cm
  • Kivehető elválasztó rekeszekkel
  • Teafilter- és ékszertartónak is kiváló
  • Ha tovább díszítenéd, jelezd!

Ha bármi kérdésed lenne vagy rendelni szeretnél, írj a rendeles.piroajandek@gmail.com email címre! Ha tetszik, lájkold Facebook oldalunkat! Budapesten a XIX. kerületi Shopmarknál egyeztetett időpontban ingyen átvehető, a szállítási lehetőségekről emailben egyeztessünk!

További információk

Méret

~20 x 14 x 7,5 cm 5990 Ft (6 rekeszes), ~ 25 x 18,5 x 8 cm 7990 Ft (12 rekeszes)