fbpx

Egyedi fényképes tálca több méretben

6990 Ft7990 Ft

Olívaolajos felületkezeléssel

Törlés

Leírás

Egyedi fényképes tálca romantikus reggelikhez, piknikhez, vendégváráshoz

Egy újabb nagyon népszerű termékünket szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani! Tálaló tálca minden konyhába kell, miért ne legyen akkor már egyben dísz, illetve személyre szóló, gyönyörű ajándék?! Vagyis egy egyedi fényképes tálca égetett fotóval!

Fontos! A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!

Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!

A fa mintázata látszódni fog, ettől lesz igazán szép és különleges!

Tálcánk belsejébe egy igen nagy, kb. 34 x 24 cm-es vagy kb. 34 x 34 cm-es képet égetünk, ami nagyobb, mint az A4-es méret! Hogy milyen fotót égetünk a tálcába, az csak rajtad múlik, de általánosságban elmondhatjuk, hogy a leglátványosabb eredményt a közeli portrék adják! Persze, szívesen beégetjük a megajándékozott személy kedvenc kutyáját, macskáját vagy papagáját is, akárcsak egy csodálatos tájképet, amely mondjuk a legutóbbi nyaraláson készült.

S hogy a tálcát rendeltetésszerűen is használhassátok, olívaolajjal kezeljük le a felületét. Erre azért van szükség, hogy ha héjas gyümölcsöket, például almát kínálnátok rajta, vagy egy kis dióval, mandulával kedveskednétek vendégeiteknek, akkor ezt nyugodtan megtehessétek. Bármit tesztek bele, az nem érintkezik semmilyen szintetikus anyaggal!

Mivel az égetett felület elég nagy, ezért arra is van lehetőség, hogy több fotóból kollázst készítsünk, de azért érdemes törekedni arra, hogy a fotók fő témái a lehető legnagyobban látszódjanak. Ha több képet szeretnél, akkor a kollázst szívesen elkészítjük Neked, s égetés előtt küldünk egy előnézetet jóváhagyásra.

Az egyedi fényképes tálca tökéletes ajándék mindenkinek, ráadásul bármilyen alkalomra adhatjátok! Friss összeköltözőknek, konyhatündéreknek, de tényleg bárkinek, aki szereti és értékeli a személyre szabott ajándékokat, s aki szereti körülvenni magát igényes, dekoratív tárgyakkal, amelyek méltó díszei a konyhának, vagy a nappalinak. A tálca mellé javasoljuk a vágódeszkát is!

Egyedi fényképes tálca

  • Téglalap vagy négyzet alakú
  • Mérete: kb. 34 x 24 cm vagy kb. 34 x 34 cm
  • Olívaolajjal kezeljük, így bátran tehetsz rá héjas gyümölcsöket, magokat, diót, mandulát, stb.

Ha bármi kérdésed lenne vagy rendelni szeretnél, írj a rendeles.piroajandek@gmail.com email címre! Ha tetszik, lájkold Facebook oldalunkat! Budapesten a XIX. kerületi Shopmarknál egyeztetett időpontban ingyen átvehető, a szállítási lehetőségekről emailben egyeztessünk!

További információk

Méret

kb. 35 x 25 cm, kb. 34 x 34 cm