fbpx

Egyedi fényképes váza – exkluzív változat

5990 Ft

Exkluzív kivitel, gyönyörű barnára pácolva

Leírás

Az otthon igazi ékessége, vágott virágnak való váza fára égetett fotóval, festett talppal és hátlappal

Az egyedi fényképes váza egy igazán elegáns és személyre szabott ajándék! Ráadásul praktikus is, hiszen vázából soha nem lehet otthon elegendő, különösen, ha Te, vagy a megajándékozott személy szereti a szép, friss virágot a lakásban!

Fontos! A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!

Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!

A fa mintázata látszódni fog, ettől lesz igazán szép és különleges!

Az ovális alakú fára egyetlen portré égetését javasoljuk, így lesz a lehető leglátványosabb és legelbűvölőbb a végeredmény! Édesanyáknak, nagymamáknak, szerelmespároknak is tökéletes ajándék, a siker minden esetben garantált! Akár az unoka fotóját is ráégettetheted az előlapra, biztosan ez lesz a nagyi kedvenc vázája, amelyben mindig lesz friss virág!

Mivel ez a váza exkluzív változata, ezért a talpa szép barnára van pácolva, s az égetett fa mögött helyet kapott egy valamivel nagyobb hátlap, amely szintén barna pácréteget kapott.

S hogy hogyan lesz ebből váza? Nos, ahogyan a képeken is láthatod, a hátlapon egy kémcső van elhelyezve, azt kell megtöltened vízzel, s persze virággal. Ha egy komplett ballagási csokor nem is fér el benne, azért néhány szál rózsával vagy más színes virággal a szoba méltó ékessége lesz!

Ha nem vagy biztos benne, hogy a kiválasztott fotó megfelelő lesz-e, nyugodtan küld akár több képet is, s segítünk a választásban! Illetve, mivel ovális alakról van szó, égetés előtt küldünk Neked egy előnézetet jóváhagyásra, amelyen látni fogod, hogyan fog elhelyezkedni a választott kép a fán.

A váza egyszerűbb változatáért kattints ide!

Egyedi fényképes váza

  • Mérete: kb. 18 x 15 cm
  • Exkluzív változat, pácolt talp és hátlap
  • A tartozék kémcsőbe vágott virágot tudtok tenni

Ha bármi kérdésed lenne vagy rendelni szeretnél, írj a rendeles.piroajandek@gmail.com email címre! Ha tetszik, lájkold Facebook oldalunkat! Budapesten a XIX. kerületi Shopmarknál egyeztetett időpontban ingyen átvehető, a szállítási lehetőségekről emailben egyeztessünk!