fbpx

Fényképes váza égetett képpel vágott virágnak

3990 Ft

A tartozék kémcsőbe vágott virágot tehetsz

Leírás

A fényképes váza fára égetett fotóval az otthon igazi ékessége!

A fényképes váza egy igazán elegáns és személyre szabott ajándék! Ráadásul praktikus is, hiszen vázából soha nem lehet otthon elegendő, különösen, ha Te, vagy a megajándékozott személy szereti a szép, friss virágot a lakásban!

Fontos! A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!

Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!

A fa mintázata látszódni fog, ettől lesz igazán szép és különleges!

Az ovális alakú fára egyetlen portré égetését javasoljuk, így lesz a lehető leglátványosabb és legelbűvölőbb a végeredmény! Édesanyáknak, nagymamáknak, szerelmespároknak is tökéletes ajándék, a siker minden esetben garantált! Akár az unoka fotóját is ráégettetheted az előlapra, biztosan ez lesz a nagyi kedvenc vázája, amelyben mindig lesz friss virág!

S hogy hogyan lesz ebből váza? Nos, ahogyan a képeken is láthatod, a hátlapon egy kémcső van elhelyezve, azt kell megtöltened vízzel, s persze virággal. Ha egy komplett ballagási csokor nem is fér el benne, azért néhány szál rózsával vagy más színes virággal a szoba méltó ékessége lesz!

Ha nem vagy biztos benne, hogy a kiválasztott fotó megfelelő lesz-e, nyugodtan küldj akár több képet is, s mi igyekszünk majd segíteni Neked a választásban! Illetve, mivel ovális alakról van szó, égetés előtt küldünk Neked egy előnézetet jóváhagyásra, amelyen látni fogod, hogyan fog elhelyezkedni a választott kép a fán. Persze, nemcsak a portré mutat jól a vázán, küldhetsz fotót állatokról, híres épületekről, tájakról, vagy akár csillagjegyedről is, a végeredmény minden esetben egy nagyon látványos, személyre szabott ajándék lesz!

A váza exkluzív, pácolt talppal és plusz hátlappal készült változatáért kattints ide!

Egyedi fényképes váza

  • Mérete: kb. 18 x 15 cm
  • A tartozék kémcsőbe vágott virágot tudtok tenni

Ha bármi kérdésed lenne vagy rendelni szeretnél, írj a rendeles.piroajandek@gmail.com email címre! Ha tetszik, lájkold Facebook oldalunkat! Budapesten a XIX. kerületi Shopmarknál egyeztetett időpontban ingyen átvehető, a szállítási lehetőségekről emailben egyeztessünk!