fbpx
Akció!

Égetett kép több méretben – egyedi fényképes ajándék

3490 Ft19990 Ft

Csodálatos személyes ajándék minden alkalomra

Törlés

Leírás

Klasszikus PiroAjándék, kedvenc fényképed fára égetve akár hatalmas, A2-es méretben!

Az égetett kép a leglátványosabb egyedi fényképes ajándék, amit csak el lehet képzelni!

Fontos! A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!

Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!

A fa mintázata látszódni fog, ettől lesz igazán szép és különleges!

A fán valósággal életre kelnek a ráégetett fotók, az eredmény pedig egy roppant látványos, örök emléket őrző kép! Bármilyen alkalomra kiváló ajándék, garantáltan a szoba dísze lesz, valósággal vonzza a tekintetet! Keresd ki Te is kedvenc családi fotódat, hogy elkészíthessük belőle a tökéletes díszt vagy ajándékot!

Különösen jól mutatnak a fán a régi, akár több évtizedes fotók! Lepd meg szüleidet vagy nagyszüleidet például a féltve őrzött esküvői fotójuk fára égetett változatával! Csend el valamilyen indokkal, szkenneld be, a többit pedig bízd ránk! 🙂 Az ilyen fotókból érdemes lehet még tálcákat is készíttetni!

Bár a portrék mutatnak a legjobban, természetesen bármilyen képből lehet fantasztikusan gyönyörű és látványos égetést készíteni! Házi állatok fotóit és nagyon gyakran szoktátok kérni, nagyon helyesen, hiszen a kutyusok és cicák is nagyon élethűen köszönnek vissza fára égetett formában!

A kedvenc nyaralásotokon készült tájkép is remek választás, így a nap minden percében felidézhetitek a hozzá kapcsolódó szép emlékeket!

A legnagyobb méret, amit egyben el tudunk készíteni, az az A2-es, ami kb. 60 x 40 cm-t jelent. De van lehetőség ennek a duplájára is, oly módon, hogy két A2-es táblát összeillesztünk. Így kérhető egy 120 x 40 cm-es „panoráma kép”, vagy egy 60 x 80 cm-es, klasszikus 4:3-as arányú égetés. Ilyen esetben azonban figyelembe kell venni, hogy illesztésnél az árnyalatok eltérhetnek, illetve biztosan látszódni fog, hogy az A1-es méret valójában két táblából van. De normál távolságból nézve ez nem zavaró, s egy ekkora égetett kép már tényleg lenyűgöző, s központi díszítő eleme lesz a szobának!

Égetett kép kedvenc fotódból

  • Akasztóval
  • A4-es, A3-as vagy A2-es méretben
  • A1-es méretben is, két táblából összeillesztve

Ha bármi kérdésed lenne vagy rendelni szeretnél, írj a rendeles.piroajandek@gmail.com email címre! Ha tetszik, lájkold Facebook oldalunkat! Budapesten a XIX. kerületi Shopmarknál egyeztetett időpontban ingyen átvehető, a szállítási lehetőségekről emailben egyeztessünk!

További információk

Méret

A4, A3, A2, A1