fbpx
Akció!

Egyedi fényképes óra égetett képpel kör alakban

4490 Ft6490 Ft

Csöndes, nem kattogós óraszerkezettel

Törlés

Leírás

Egyedi fényképes óra égetett képpel – a legszebb személyes dísz a lakásban

Egy szemet gyönyörködtető egyedi fényképes óra a legszebb dekoráció otthonodban, s kiváló ajándék minden alkalomra! Csak válassz egy (vagy több) jó minőségű fotót, küldd el nekünk, a többit pedig bízd ránk!

Fontos! A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!

Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!

A fa mintázata látszódni fog, ettől lesz igazán szép és különleges!

Minden lakásba kell egy falióra, lehetőleg központi helyre, amelyről gyorsan leolvashatjuk a pontos időt. Ne érd be egy egyszerű, szürke faliórával, ha készíttethetsz egy égetett faliórát is kedvenc fotódból! A fa faliórára ráégethetjük Neked a családodat, párodat, kedvenc kutyádat, macskádat, vagy bármit, amit szívesen néznél nap, mint nap. S hogy nézni fogod, azt garantáljuk, mert az égetett kép valósággal vonzza a tekintetet!

Az órát kérheted 30 cm-es és 40 cm-es méretben. Javasoljuk a 40 cm-es változatot, hiszen az majdnem kétszer akkora, mint a 30 cm-es, így kétszer olyan látványos is!
Természetesen minden óráról előnézetet küldünk égetés előtt, hiszen fontos látni, hová esik az óra középpontja, illetve a rovátkák vagy az arab számok. Küldhetsz több fotót is, ez esetben több előnézetből választhatod majd ki a számodra legszimpatikusabbat!

Sőt, a 40 cm-es óra esetében arra is van lehetőség, hogy az óra lapját négy egyenlő részre felosztva négy különböző képből készüljön el a tökéletes egyedi fényképes óra!
Az órát csöndes, nem kattogós óraszerkezettel készítjük, így akár a hálószobában is elhelyezheted, nem fogja zavarni az álmodat!

Nézd meg a szív alakú és a négyzet alakú órát is!

Egyedi fényképes óra

  • Kör alakú
  • 30 cm-es vagy 40 cm-es átmérővel
  • Csöndes, nem kattogós óraszerkezettel
  • Rovátkákkal vagy arab számokkal
  • Előnézetet küldünk jóváhagyásra
  • A 40 cm-es órára akár 4 különböző fotóval
  • Kérésre talpat is készítünk, de azt Neked kell majd ráragasztanod a szállítás miatt

Ha bármi kérdésed lenne vagy rendelni szeretnél, írj a rendeles.piroajandek@gmail.com email címre! Ha tetszik, lájkold Facebook oldalunkat! Budapesten a XIX. kerületi Shopmarknál egyeztetett időpontban ingyen átvehető, a szállítási lehetőségekről emailben egyeztessünk!

További információk

Méret

30 cm, 40 cm