fbpx

Egyedi fényképes pikniktálca égetett fotóval

12990 Ft

Leírás

Egyedi fényképes pikniktálca romantikus reggelikhez, kirándulásokhoz, kerti partikhoz, vendégváráshoz

Egy újabb nagyon népszerű termékünket szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani! Tálaló tálca minden konyhába kell, miért ne legyen akkor már egyben dísz, illetve személyre szóló, gyönyörű ajándék?! Ez az egyedi fényképes pikniktálca még romantikusabbá teszi az ágyba vitt reggelit!

Fontos! A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!

Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!

A fa mintázata látszódni fog, ettől lesz igazán szép és különleges!

Az egyedi fényképes pikniktálca belsejébe egy igen nagy, kb. 27,5 x 47 cm-es képet égetünk, ami nagyobb, mint az A3-as méret! Hogy milyen fotót égetünk a tálcába, az csak rajtad múlik, de általánosságban elmondhatjuk, hogy a leglátványosabb eredményt a közeli portrék adják! Persze, szívesen beégetjük a megajándékozott személy kedvenc kutyáját, macskáját vagy papagáját is, akárcsak egy csodálatos tájképet, amely mondjuk a legutóbbi nyaraláson készült.

S hogy a tálcát rendeltetésszerűen is használhassátok, olívaolajjal kezeljük le a felületét. Erre azért van szükség, hogy ha héjas gyümölcsöket, például almát kínálnátok rajta, vagy egy kis dióval, mandulával kedveskednétek vendégeiteknek, akkor ezt nyugodtan megtehessétek. Bármit tesztek bele, az nem érintkezik semmilyen szintetikus anyaggal!

Mivel az égetett felület elég nagy, ezért arra is van lehetőség, hogy több fotóból kollázst készítsünk, de azért érdemes törekedni arra, hogy a fotók fő témái a lehető legnagyobban látszódjanak. Ha több képet szeretnél, akkor a kollázst szívesen elkészítjük Neked, s égetés előtt küldünk egy előnézetet jóváhagyásra.

A láb nélküli tálcákért kattints ide!

Itt találod az egyedi fényképes vágódeszkát!

Az egyedi fényképes pikniktálca tökéletes ajándék mindenkinek, ráadásul bármilyen alkalomra adhatjátok! Friss összeköltözőknek, konyhatündéreknek, de tényleg bárkinek, aki szereti és értékeli a személyre szabott ajándékokat, s aki szereti körülvenni magát igényes, dekoratív tárgyakkal, amelyek méltó díszei a konyhának, vagy a nappalinak.

Egyedi fényképes pikniktálca

  • Téglalap alakú
  • Kinyitható lábakkal rendelkezik
  • Mérete: kb. 28,5 cm x 48 cm / beszállítótól függően picit változhat
  • Olívaolajjal kezeljük, így bátran tehetsz rá héjas gyümölcsöket, magokat, diót, mandulát, stb.
  • Ha pikniktálcát szeretnél, időben rendeld meg, mert olykor hiánycikk lehet a beszállítóknál!

Ha bármi kérdésed lenne vagy rendelni szeretnél, írj a rendeles.piroajandek@gmail.com email címre! Ha tetszik, lájkold Facebook oldalunkat! Budapesten a XIX. kerületi Shopmarknál egyeztetett időpontban ingyen átvehető, a szállítási lehetőségekről emailben egyeztessünk!