fbpx

Manipulált fotó égetéssel akár A1-es méretben

5490 Ft19990 Ft

Törlés

Leírás

A manipulált fotó a legegyedibb ajándék, bármi szerepelhet rajta, csak a fantáziád szabhat határt!

Szeretnél magadból vagy a megajándékozott barátodból, szeretteidből hercegnőt, szuperhőst, manót varázsolni? Esetleg felturbóznád kedvenc autódat, s beneveznéd őt egy szuper sivatagi száguldásra? Nos, egy manipulált fotó erejéig mindezt megteheted!

Figyelem! A termékekhez megadott árak csak az égetésre vonatkoznak! A manipuláció ára a bonyolultságtól függ! Az égetés ára a sima képek áraival egyenlő, erre jön rá a manipuláció, ami kb. 3000 Ft-tól 15000 Ft-ig terjedhet, de ezt csak a kívánságok ismeretében tudjuk megmondani. Kérj ajánlatot!

Fontos! A fotókon látható PiroAjándék.hu vízjel természetesen nem kerül rá a megrendelt ajándékokra!

Nem lézerrel készül, annál sokkal szebb, élethűbb és látványosabb a végeredmény!

A fa mintázata látszódni fog, ettől lesz igazán szép és különleges!

Ha a sima égetésnél is többre vágysz, akkor ez az ajánlat lesz a kedvenced! Ahogyan a mintaképeken is láthatod, fogunk például egy portrét, majd alapos kikérdezés után készítünk belőle egy fotómanipulációt! A legnépszerűbbek a fantasy témájú manipulációk, hiszen itt aztán tényleg szabadon szárnyalhat a fantázia! A képet megtöltjük a megajándékozott személy kedvenc motívumaival, ami még egyedibbé teszi a képet.

Természetesen nemcsak az égetett képet kapod majd meg a végén, hanem a nagyfelbontású, színes, digitális változatot is, amelyből a jövőben különféle nyomatokat készíttethetsz, például vászonképeket, bögrét, puzzle-t, stb.

Az égetést ilyen fotó esetében A3-as mérettől javasoljuk, mert a sok apróbb, személyes részlet A4-es méretben nem igazán érvényesül.

A legnagyobb méret, amit egyben el tudunk készíteni, az az A2-es, ami kb. 60 x 40 cm-t jelent. De van lehetőség ennek a duplájára is, oly módon, hogy két A2-es táblát összeillesztünk. Így kérhető egy 120 x 40 cm-es „panoráma kép”, vagy egy 60 x 80 cm-es, klasszikus 4:3-as arányú égetés. Ilyen esetben azonban figyelembe kell venni, hogy illesztésnél az árnyalatok eltérhetnek, illetve biztosan látszódni fog, hogy az A1-es méret valójában két táblából van. De normál távolságból nézve ez nem zavaró, s egy ekkora égetett kép már tényleg lenyűgöző, s központi díszítő eleme lesz a szobának!

Manipulált egyedi kép és égetés

  • A3-as, A2-es vagy A1-es méretben
  • A manipuláció ára a bonyolultságától függ / 3000 Ft-tól 15000 Ft-ig terjedhet
  • A nagyfelbontású, színes manipulációs digitális formában is megkapod

Ha bármi kérdésed lenne vagy rendelni szeretnél, írj a rendeles.piroajandek@gmail.com email címre! Ha tetszik, lájkold Facebook oldalunkat! Budapesten a XIX. kerületi Shopmarknál egyeztetett időpontban ingyen átvehető, a szállítási lehetőségekről emailben egyeztessünk!

További információk

Méret

A3, A2, A1