2019-04-02 anyák napi akció

TOP 3 ajándék Anyák Napjára

A tökéletes anyák napi ajándékok

Nem árulunk el nagy titkot, természetesen a legjobb anyák napi ajándékokat a PiroAjándék készíti! A poszt végére Te is egyet fogsz velünk érteni! 🙂

anyák napi akció

Bonbonok és finom teák PiroAjándék dobozban

A csokit és a minőségi teát mindenki szereti, de valahol tartani is kell őket. Válassz egy fotót, amely kedves a megajándékozottnak, mi elkészítjük belőle az égetett dobozt (belül kis rekeszek vannak, akár ékszereknek is kiváló), s kész is a felülmúlhatatlan, szívhez szóló ajándék. Nagyiknak az unoka fotója telitalálat!

Egyedi fa doboz égetett képpel
Egyedi fa doboz égetett képpel

PiroAjándék tálca konyhatündéreknek

A tálalás éke lehet egy egyedi fényképpel égetett tálca. Olívaolajjal kezeljük, így rendeltetésszerűen használható, pakoljátok meg finom gyümölcsökkel, tegyétek az asztal közepére, garantáltan az étkező legszebb tárgya lesz! Anyukák és nagymamák is szívesen használnak a családot ábrázoló tálcát, amely ráadásként fantasztikusan látványos is!

Egyedi tálca fára égetett fotóval
Egyedi tálca fára égetett fotóval

Vágott virág PiroAjándék vázában

Persze a virág örök klasszikus, minden anyuka és nagymama örül neki, de idén csavarhatok egyet a dolgon! Ez az aranyos kis tartó egy kémcsövet hord a hátán, amelybe vizet kell önteni, s már táplálja is a szép színes virágot! Természetesen az ő előlapját is az általad küldött fotó díszíti, égetett formában.

Égetett fa tartó vágott virágnak
Égetett fa tartó vágott virágnak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük